Wij zijn Smoesjes…

Maak kennis met het team van Smoesjes eten en drinken

Smoesjes is het vertellen van verhalen, zonder alle poespas en gewoon eerlijk; het is zoals het is. Dit is precies waar restaurant Smoesjes voor staat.

We werken met zoveel mogelijk eerlijke producten van lokale herkomst. We zijn begaan met het milieu en de maatschappij. Zo geven we mensen die moeilijk op de arbeidsmarkt terechtkomen graag een kans en een plek om zich te ontplooien en te groeien.

Of het nu met vrienden, vriendinnen, kinderen of geliefde is, iedereen is welkom. Genieten en een fijne ervaring hebben is wat voor ons belangrijk is.

Locatie

Restaurant Smoesjes ligt in de buurt Oog in Al in Utrecht West, een van de mooiste wijken van Utrecht. Alle uitvalswegen zijn dichtbij en u kunt gratis parkeren in de wijk.

De sfeer bij Smoesjes

Restaurant Smoesjes staat voor kwaliteit in een warme huiselijke en relaxte sfeer. De houten vloer, bruine stoelen, veel planten en groen zorgen in combinatie met de kleurige bloemen en het hippe behang voor een uitnodigende sfeer.
What you see is what you get
!

Menukaart

Geen zin om te koken, dan komt u toch gewoon naar Smoesjes! Kies bijvoorbeeld voor het wisselende 3- gangenmenu voor maar € 18,50. Een erg leuk concept op onze menukaart is de dessertplank. De bediening komt aan tafel met een reusachtige plank vol met heerlijke desserts en vervolgens kiest u het dessert dat u het lekkerst lijkt.

We werken met zoveel mogelijk eerlijke producten en zijn begaan met het milieu en de maatschappij.

Kinderen

Kinderen zijn bij smoesjes van harte welkom. We serveren een high tea voor meiden tot 11 jaar, en op de menukaart is er een ruime keuze voor de kinderen. We hebben zelfs een heuse kinderbioscoop met echte bioscoopstoelen. De kinderen vermaken zich prima terwijl u in alle rust kunt bijpraten.

Al met al een heerlijke ervaring bij restaurant Smoesjes in oog in al.

We zien u graag in Oog in al in Utrecht West.

Iets te vieren?

Ook voor uw feest, partij, vergadering of groepsbijeenkomst kunt u bij Smoesjes terecht. Voor groepen vanaf 12 personen hebben we speciale groepsarrangementen. Op maandagen is Smoesjes te huur voor besloten bijeenkomsten. We hebben plaats voor groepen tot 40 à 50 (staand) personen.

Catering aan huis behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

We zien u graag bij Smoesjes,

Team Smoesjes Eten & en Drinken
Martijn Houterman en Roy van den Brink

Pin It on Pinterest

Share This